De Jager Tennis
Weekendje Scheveningen

De Jager Sportevents // Weekendje Scheveningen

Scheveningen, here we come!

Weekendje Scheveningen en gratis deelname aan het NK Beach Tennis
Prijs: €189,- p.p.
Datum: 8 t/m 10 september
Locatie: Jorplace Beach Hostel Scheveningen
Maximaal 20 deelnemers 

Ben jij minimaal 18 jaar en heb jij zin in een actief weekendje weg naar Scheveningen? Ga dan met ons mee, want VOL=VOL! Als je voor 31 mei inschrijft krijg je €15,- korting, dus boek snel voordat het te laat is.

BOEKEN

NK Beach Tennis

Wij nemen jullie graag mee een weekend naar Scheveningen. Het is vooral een relaxed weekend met voldoende vrije tijd in combinatie met deelname aan het NK Beach Tennis. 

Deelname aan het NK Beach Tennis kan alleen in dubbelspel. Op het boekingsformulier willen wij dan ook graag dat je de gegevens van jouw dubbelpartner vermeld. Mocht je geen dubbelpartner hebben, dan zullen wij voor jou op zoek gaan naar een partner. 

Programma

Vrijdag
Op vrijdagavond zullen we het weekend rustig inluiden met een drankje aan de boulevard.

Zaterdag
Op zaterdag zullen we beginnen met een ontbijtje en vervolgens wandelen naar het strand (locatie bevindt zich op 500 meter loopafstand van het strand). Op deze dag zullen wij deelnemen aan het Open Toernooi & de voorrondes van het NK Beach Tennis. Einde van de middag zullen wij terug gaan naar onze locatie voor een heerlijke BBQ en wie weet waar het schip zal stranden...

Zondag
Tijdens het ontbijt zullen de hoogtepunten van de zaterdag vast de revue passeren. Vervolgens zullen wij terug gaan naar het strand om te genieten van het weer en het spektakel van het NK Beach Tennis. 

Kosten

De kosten zijn €189,- per persoon. Boek je voor 31 mei 2017 dan krijg je €15,- korting. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers, dus VOL = VOL.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Twee overnachtingen
  • Twee dagen ontbijt
  • Op zaterdag een gezamenlijke BBQ
  • Deelname aan het NK Beach Tennis

Wat is niet bij de prijs inbegrepen?

  • Reis- of annuleringsverzekering
  • Uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes, fooien, etc.

Ben jij minimaal 18 jaar en heb jij zin in een actief weekendje weg naar Scheveningen? Ga dan met ons mee, want VOL=VOL! Als je voor 31 mei 2017 inschrijft krijg je €15,- korting, dus boek snel voordat het te laat is.

BOEKEN