De Jager Tennis
Roland Garros 2019

Events // Roland Garros 2019

RG-Ga-jij-ook-mee4.png#asset:360


*** ALL-IN naar de Grand Slam ROLAND GARROS vanaf €99,- ***

Altijd al een keer een Grand Slam willen bezoeken? Dat kan! Wij organiseren dit jaar een complete busreis op Hemelvaartsdag naar Roland Garros in Parijs. We hebben een bus voor maximaal 50 personen per dag in optie staan voor donderdag 30 mei. Vol = Vol!

Als Tennisorganisatie hebben wij de mogelijkheid om vanaf 1 februari kaarten te kopen en hebben daarbij voorrang op de particuliere verkoop, deze start namelijk in maart. Na 17 februari zullen wij de bus gaan vastleggen en de kaarten bestellen op basis van hetgeen dat wij aan inschrijvingen hebben ontvangen. Besluit je later om mee te gaan, dan zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Maar VOL = VOL!

Inschrijven kan t/m zondag 24 februari 2019

* De reis kan doorgaan bij een minimale deelname van 25 personen. 
** De reis op vrijdag 31 mei is komen te vervallen.

RG-prijzen-2019.png#asset:347

Programma

Het is een compleet verzorgde dagtrip, dat betekent dat we heel vroeg zullen vertrekken en rond middernacht weer terugkomen. We vertrekken vanaf Maaspoort in 's-Hertogenbosch en komen daar uiteraard ook weer terug. 

04.00 uur     Vertrek vanaf Maaspoort
10.00 uur     Aankomst Roland Garros (Parijs)
20.00 uur     Vertrek vanuit Roland Garros (Parijs)
02.00 uur     Aankomst Maaspoort

Prijzen - ALL IN naar Parijs vanaf €99,-!!

De busreis naar Roland Garros start vanaf €99,- per persoon. Er zijn diverse mogelijkheden. Alle kaartjes hebben recht op de tribunes van alle buitenbanen. Maar we bieden ook de mogelijkheid om om jouw kaartje te upgraden met toegang tot één van de stadia. Hier rechts vind je een overzicht van alle prijzen en mogelijkheden. Het overzicht van de prijzen is ook terug te vinden op het inschrijfformulier

LET OP: Op het inschrijfformulier schrijf je in eerste instantie in voor de buitenbanen, deze kaarten kunnen wij met zekerheid bestellen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om aan te geven of je jouw ticket wil upgraden naar een stadionticket, zo ja welke? In een later stadium is het namelijk mogelijk voor ons om de kaarten te upgraden naar een stadionticket. Echter krijgt het Franse volk eerst die mogelijkheid. Daarom kunnen wij hier geen garanties geven dat dit ook daadwerkelijk gaat lukken. Maar we doen uiteraard ons uiterste best!

Inschrijven

Wil jij ook mee? Schrijf je dan snel in en klik op onderstaande button.
Inschrijving sluit op zondag 24 februari

INSCHRIJVEN


COURT PHILIPPE CHATRIERCOURT SUZANNE LENGLENCOURT SIMONNE MATHIEU