De Jager Tennis
Roland Garros 2020

Events // Roland Garros 2020

ALL-IN naar de Grand Slam ROLAND GARROS 2020 vanaf €99,-

Altijd al een keer een Grand Slam willen bezoeken? Dat kan! Wij organiseren dit jaar weer een complete busreis naar Roland Garros 2020 in Parijs. We hebben een bus voor maximaal 50 personen voor vrijdag 29 mei. Vol = Vol!

LOSSE TICKETS
Wil je met eigen vervoer naar Roland Garros 2020? Wij verkopen de tickets voor de buitenbanen van Roland Garros 2020 ook los voor € 60,- per stuk. Deze losse verkoop gaat via De Jager Sportevents. Klik hier om losse tickets te bestellen.

prijzen_roland_garros2020.jpg#asset:406

Inschrijven
Ga mee en schrijf je in via onderstaande button.

INSCHRIJVEN


Losse kaartverkoop ook mogelijk, start vanaf €60,- voor de buitenbanen op elke willekeurige dag.
Voor meer informatie neem contact met ons op.

Wij leveren ook maatwerk!
Wil jij zelf met een groep gaan en/of op een andere dag en zou je ook graag vervoer geregeld willen hebben. Ook dat kunnen wij voor je regelen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Programma

Het is een compleet verzorgde dagtrip, dat betekent dat we vroeg zullen vertrekken en rond middernacht weer terugkomen. We vertrekken vanaf Maaspoort in 's-Hertogenbosch en komen daar uiteraard ook weer terug.

03.00 uur Vertrek vanaf Maaspoort
10.00 uur Aankomst Roland Garros (Parijs)
20.00 uur Vertrek vanuit Roland Garros (Parijs)
02.00 uur Aankomst Maaspoort

Prijzen - ALL IN naar Parijs vanaf €99,-!!

De busreis naar Roland Garros start vanaf €99,- per persoon. Er zijn diverse mogelijkheden. Alle tickets hebben recht op de tribunes van alle buitenbanen. Maar we bieden ook de mogelijkheid om om jouw ticket te upgraden met toegang tot één van de stadia. Hier rechts vind je een overzicht van alle prijzen en mogelijkheden. Het overzicht van de prijzen is ook terug te vinden op het inschrijfformulier

LET OP: Op het inschrijfformulier schrijf je in eerste instantie in voor de buitenbanen, deze kaarten kunnen wij met zekerheid bestellen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om aan te geven of je jouw ticket wil upgraden naar een stadionticket, zo ja welke? In een later stadium is het namelijk mogelijk voor ons om de kaarten te upgraden naar een stadionticket. Echter krijgt het Franse volk eerst die mogelijkheid. Daarom kunnen wij hier geen garanties geven dat dit ook daadwerkelijk gaat lukken. Maar we doen uiteraard ons uiterste best!

Inschrijven

Wil jij ook mee? Schrijf je dan snel in en klik op onderstaande button.

INSCHRIJVEN


COURT PHILIPPE CHATRIERCOURT SUZANNE LENGLENCOURT SIMONNE MATHIEU