De Jager Tennis
Events

Events

De Jager is gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor een geheel verzorgde dag! Ga voor goud, zilver of brons tijdens de tennisclinic met Miriam Oremans - onze olympische topper - en behaal een sportief hoogtepunt. Naast een ‘gezellig balletje slaan’ krijg je ook technische en tactische tips van onze ervaren trainers. Strijdlustig een competitie aangaan? Nadat we je hebben klaargestoomd is het tijd om elkaar uit te dagen! De vijf deelnemers met de hoogste scores krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan het Mastertoernooi.

Of ga mee naar één van onze diverse sportieve dag- of vakantiereizen. Volg ons via facebook en blijf altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.


Een complete tennisclinic in Olympische sferen!

De strijd aangaan tegen een olympisch medaillewinnares, durf jij het aan? Een gezellige dag beleven bij uw tennisvereniging om bijvoorbeeld uw jubileum te vieren of bent u juist op zoek naar een sportief bedrijfsuitje voor uw personeel en of klanten? Dan is deze unieke tennisclinic iets voor uw vereniging of bedrijf!

Meer informatie of een offerte op maat?

Klik hier


ALL-IN naar de Grand Slam ROLAND GARROS 2020 vanaf €99,-

Altijd al een keer een Grand Slam willen bezoeken? Dat kan! Wij organiseren dit jaar weer een complete busreis naar Roland Garros 2020 in Parijs. We hebben een bus voor maximaal 50 personen voor vrijdag 29 mei. Vol = Vol!

Klik hier om jouw plek te bemachtigen.

LOSSE TICKETS

Wil je met eigen vervoer naar Roland Garros 2020? Wij verkopen de tickets voor de buitenbanen van Roland Garros 2020 ook los voor € 60,- per stuk. Deze losse verkoop gaat via De Jager Sportevents. Klik hier om losse tickets te bestellen.