De Jager Tennis
Roland Garros 2018

De Jager Sportevents // Roland Garros 2018

RG-Ga-jij-ook-mee2.png#asset:320

*** DE INSCHRIJVING SLUIT OP ZONDAG 11 FEBRUARI! ***

Altijd al een keer een Grand Slam willen bezoeken? Dat kan! Wij organiseren dit jaar een busreis op twee verschillende dagen naar Roland Garros in Parijs. We hebben een bus voor maximaal 50 personen per dag in optie staan voor woensdag 30 mei en zondag 3 juni. Vol = Vol!

Als Tennisorganisatie hebben wij de mogelijkheid om vanaf 1 februari kaarten te kopen en hebben daarbij voorrang op de particuliere verkoop, deze start namelijk in maart. Na 11 februari zullen wij de bus gaan vastleggen en de kaarten bestellen op basis van hetgeen wij aan inschrijvingen hebben ontvangen. Besluit je later om mee te gaan, dan zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Maar VOL = VOL!

De reis kan doorgaan bij een minimale deelname van 25 personen. 

Programma

Het is een compleet verzorgde dagtrip, dat betekent dat we heel vroeg zullen vertrekken en rond middernacht weer terugkomen. We vertrekken vanaf Maaspoort in 's-Hertogenbosch en komen daar uiteraard ook weer terug. 

04.00 uur     Vertrek vanaf Maaspoort
10.00 uur     Aankomst Roland Garros (Parijs)
20.00 uur     Vertrek vanuit Roland Garros (Parijs)
02.00 uur     Aankomst Maaspoort

Prijzen

De busreis naar Roland Garros start vanaf €99,- per persoon. Er zijn diverse mogelijkheden. Alle kaartjes hebben recht op de tribunes van alle buitenbanen. Maar we bieden ook de mogelijkheid om om jouw kaartje te upgraden met toegang tot één van de stadia. Hier rechts vind je een overzicht van alle prijzen en mogelijkheden. Tevens is er een mogelijkheid om te kiezen voor twee verschillende dagen, namelijk woensdag 30 mei en zondag 3 juni. Het overzicht van de prijzen is ook terug te vinden op het inschrijfformulier

Inschrijven

Wil jij ook mee? Schrijf je dan snel in en klik op onderstaande button.

INSCHRIJVEN