De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

Nieuwe website is online! #1

Een nieuwe frisse website waarin we alles kunnen laten zien wat wij doen. Dat is gelukt!

De website is vernieuwd!

Wij wilden graag een frisse, dynamische en overzichtelijke site die makkelijk bij te werken is door ons zelf. Dat is naar onze mening goed gelukt. De site is nu bijna klaar. Echter moeten de laatste puntjes nog op de i worden gezet, maar de belangrijkste informatie is in ieder geval nu terug te vinden op www.dejagertennis.nl

De website is een drieluik waar onze 3 pijlers snel in terug te vinden zijn, namelijk:

Bedoeld voor alle tennisverenigingen waar wij mee samenwerken met betrekking tot het verzorgen van de tennislessen en alle nevenactiviteiten.

Wij verzorgen op twee locaties (LTC de Gelenberg en TC Groenendaal) het G-tennis. De stichting is opgezet om geld in te zamelen zodat wij het voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking mogelijk kunnen maken om deel te nemen aan deze fantastische sport. 

We hebben voor bedrijven en of jubilerende verenigingen een Olympische clinic opgezet. Een compleet verzorgd programma van 4 uur met als extraatje op de foto met Miriam Oremans en haar echte Olympische medaille. Heeft u interesse? De website zal naar verwachting eind september gereed zijn. U kunt eventueel via onderstaande gegevens meer informatie bij ons opvragen. Dan vertellen wij u graag meer over de opties. 

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website www.dejagertennis.nl

Met sportieve groet,

Remi de Jager

E remi@dejagertennis.nl

T 06-41518076