De Jager Tennis
Tenniskamp

Tennisorganisatie Remi de Jager // Tenniskamp

Tenniskamp Mierlo 2018

Een week lang op vakantie met andere tennisliefhebbers? Je tennisniveau in een zomer met sprongen verbeteren? Dat kan! In week 33 houdt De Jager Tennis een Tenniskamp voor de jeugd. Dit keer reist het gezelschap af naar Mierlo. Voor slechts €285,- heb je de week van je leven.


Superleuk tenniskamp: Van 12 t/m 19 augustus voor een prijs van slechts €285,-

Al plannen aan het maken voor de heerlijke zomervakantie in 2018? Verlang je alweer naar een gezellig potje tennis met je vrienden op een warme augustus zomeravond? Reserveer dan alvast de week van 12 t/m 19 augustus in je agenda voor het super leuke jeugdtenniskamp, waarbij deelgenomen wordt aan het 24e Mierlose Open Jeugdtoernooi (MTV)

Wat staat je te wachten?

Een volle tennisweek met trainingen, open toernooi deelname in meerdere categorieën en heel veel leuke activiteiten. De professionele begeleiding zorgt voor gezond en lekker eten en er is ook genoeg tijd om lekker te chillen met je (nieuwe) vrienden bij je tent en het kampvuur.

Ga samen met je tennisvrienden en of –vriendinnen en maak deze week een sprong vooruit in jouw tennisniveau door trainingen en wedstrijden te combineren. We zullen met alle kinderen gaan kamperen op de camping en overdag gaan we trainen / wedstrijden spelen bij het 24e Mierlose Open Jeugdtoernooi (MTV)

Groepsgevoel

Voor het groepsgevoel zal er met de gehele groep gezamenlijk gegeten worden. Naast de deskundige begeleiding van trainingen en activiteiten door de De Jager Tennis trainers, is er de gehele week begeleiding vanuit het open Jeugd Toernooi.

Tijdens deze week heeft Mierlo ook een eigen begeleidingsweek met hun trainster Lilian Hunting. Wij zullen met onze dagelijkse trainingen gaan aansluiten bij de groep uit Mierlo. Hiermee worden gelijk de eerste contacten gelegd om samen met andere/nieuwe kinderen te gaan trainen. 

Tevens zullen wij in samenwerking met deze begeleidingsweek ook een aantal activiteiten met elkaar combineren. Zo is er op donderdagavond een hele gezellige BBQ en bonte avond! De woensdag zullen wij reserveren om een dagje weg te gaan met de kinderen. De invulling laten wij vrij en zullen wij in overleg doen met de deelnemers. Het is mede afhankelijk van het weer op deze dag. Maar het uitje kan varieren van een dagje Efteling, Lasergamen, Subtropisch Zwemparadijs, of iets heel anders.

Sfeerimpressie

Vorig jaar zijn wij ook met een groep kinderen met ons tenniskamp naar Mierlo geweest. De ouders bleven op de hoogte door een dagelijks verslag via een groepsapp die wij aanmaken voor alle ouders. Maar ben je benieuwd naar hoe het vorig jaar is geweest? 

Klik dan HIER om de foto's en filmpjes van vorig jaar te bekijken. 
Data & Prijs

(Voor deelname is de minimum leeftijd 11 jaar & maximum leeftijd 18 jaar)

Data: 12 t/m 19 augustus 2018
Prijs: €285,- per persoon

(Exclusief deelname aan toernooi, hiervoor moet je apart inschrijven)

Deze prijs is per persoon en inclusief:

  • Weekpas om vrij te kunnen tennis op het tennispark
  • Om de dag professionele tennistrainingen verzorgd door onze De Jager Tennis trainers
  • Eten en drinken voor de gehele week
  • 7 dagen ontbijt, lunch en avondeten
  • Alle nevenactiviteiten
  • Dagje weg
  • Kamp T-shirt

Schrijf je snel in, want vol = vol! Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers. Klik op de volgende button om in te schrijven

INSCHRIJVEN


** LET OP **

Je moet je nog wel even inschrijven voor het toernooi bij het 24e Mierlose Open Jeugdtoernooi (MTV). Probeer deel te nemen aan minimaal 2 onderdelen, waarvan minimaal 1x enkelspel!

Om je in te schrijven voor het toernooi klik je op onderstaande button

TOERNOOI


Mocht je toch nog vragen hebben. Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Hopelijk gaan jullie ook met ons mee!!!

Met sportieve groet,
Het trainersteam

info@dejagertennis.nl
06-41518076