De Jager Tennis
Inschrijven

Inschrijven // Inschrijven

Geniet van buiten tennissen en doe mee met de zomertrainingen!
Schrijf je snel in voor het te laat is. Indien de zomertrainingen al begonnen zijn en je wilt toch nog meedoen, stuur dan een mail naar:
remi@dejagertennis.nl

Wij zullen dan samen met jullie kijken naar de mogelijkheden om alsnog in te stromen voor de tennislessen.

INSCHRIJVEN


Belangrijke informatie met betrekking tot de betaling van het lesgeld:


Eenmalige incasso
= korting op het totaalbedrag variërend tussen €7,50 en €15,00 (hangt af van de leskeuze). De incasso zal rond de 26e van de eerste lesmaand plaatsvinden.
Maandelijkse incasso = het totaalbedrag wordt over 6 maanden verspreid geïncasseerd rond de 26e van de maand.
Eenmalige Factuur = bij de keuze voor het ontvangen van een factuur wordt eenmalig €7,50 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Mocht je liever contant willen betalen willen wij vragen om dit als opmerking op het inschrijfformulier weer te geven.

HOE WERKT INSCHRIJVEN

Je kan je inschrijven voor de tennislessen via de volgende link: https://dejagertennis.plannedtennis.nl/inschrijven

STAP 1 = Inschrijven voor de eerste keer?
Indien je voor de eerste keer inschrijft is het van belang dat je eerst een account aanmaakt. Ieder individu moet een persoonlijk account hebben. Heb je al een account, ga dan gelijk naar stap 2

STAP 2 = Inloggen en een keuze maken ACTIVITEIT
Zodra je ingelogd bent moet je een keuze voor de activiteit waaraan je wil deelnemen. De toelichting op de trainingsmogelijkheden staat beschreven op de website van de vereniging. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan contact op met de trainer.
EXTRA ACTIVITEIT
Bij sommige verenigingen is het mogelijk dat je naast de tennistrainingen je ook kan aanmelden voor andere trainingen als Fysieke training of Mentale training. Wanneer dit niet mogelijk is, valt hier geen activiteit te kiezen.

STAP 3 = Opmerkingen
Wanneer je extra wensen hebt (personen met wie je graag wil trainen bijvoorbeeld), of er zijn zaken waar wij rekening mee moeten houden, dan is hier de ruimte om dat weer te geven/

STAP 4 = Verhinderingen
Geef duidelijk aan wanneer je NIET kan!! Het is dus niet de bedoeling dat je je beschikbaarheid weergeeft, maar duidelijk je verhinderingen.
LET OP: Houdt je verhinderingen zo beperkt mogelijk. Wanneer je maar op 1 tijdstip kunt trainen is de kans groot dat we geen invulling kunnen geven aan jouw wensen.

STAP 5 = Betalingsinformatie
Wanneer je hebt gekozen voor een activiteit staat deze hier nogmaals weergegeven. Vervolgens dien je een keuze te maken tussen een INCASSO of een FACTUUR. Wanneer je kiest voor een incasso verschijnt er een vervolgkeuze: ‘eenmalige incasso’ of een ‘maandelijkse incasso’.