De Jager Tennis
Rolstoeltennis- & Master Clinic 2019

Inschrijven // Rolstoeltennis- & Master Clinic 2019

Op zaterdag 23 februari zou de eerste editie van de Master Clinic van De Jager Sportevents moeten gaan plaatsvinden in Bennekom onder leiding van het trainersteam van De Jager Tennis. Echter kampt Bondscoach rolstoeltennis Aad Zwaan met een longontsteking, dit in combinatie met een gering aantal inschrijvingen voor de clinics heeft ons doen besluiten de clinic te verplaatsen naar een andere datum.

We doen ons best zo snel mogelijk met een nieuwe datum te komen! Wordt vervolgd....

Baal jij nu ook als een stekker want je had graag mee gedaan met de Maak Kennis Met Tennis clinic voor het Rolstoeltennis? Dan hebben wij wel een passende oplossing voor jou! Vul ons contact formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen voor het inplannen van een GRATIS proefles!!

CONTACT

Master clinic 2019 // Dagwinnaars gaan voor GOUD

De Jager Sportevents is gespecialiseerd in het organiseren van sportieve evenementen. De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor een geheel verzorgde dag! Naast de intensieve samenwerking met zilveren Olympische medaille winnares Miriam Oremans, is de keuzemogelijkheid uitgebreid met een unieke ervaring in het Rolstoeltennis onder leiding van Aad Zwaan (ex bondscoach Rolstoeltennis Nederland, huidig bondscoach Rolstoeltennis Sri Lanka). Naast een ‘gezellig balletje slaan’ krijg je ook technische en tactische tips van onze ervaren trainers. De vijf deelnemers met de hoogste scores (dagwinnaars) van de clinics die wij hebben verzorgd in 2017 & 2018 krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan het de Master clinic 2019!. Zij gaan met z'n allen de strijd aan voor twee kaarten voor Roland Garros inclusief een overnachting in Parijs of voor twee personen een compleet verzorgde busreis naar Roland Garros in Parijs!

Alle winnaars hebben persoonlijk van ons een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor de clinic.

Ook interesse in een professionele clinic voor uw vereniging? Of wilt u misschien een clinic organiseren voor uw bedrijf, personeelsleden of relaties? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Rolstoeltennis // Kennismakingsclinic

Begin 2018 zijn Aad Zwaan (bondscoach Rolstoeltennis) en Remi de Jager (Eigenaar De Jager Tennis & De Jager Sportevents) een samenwerking aangegaan. De samenwerking verloopt voorspoedig en begint steeds meer vorm te krijgen. De intentie van beiden heren is de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen tijdens de groei die De Jager Tennis op dit moment doormaakt en de uitbreiding binnen het Rolstoeltennis op verschillende vlakken. Denk hierbij aan de werving van nieuwe rolstoeltennissers en het werven van financiële middelen via de Aad Zwaan Foundation om ons motto voor mensen met een fysieke en of lichamelijke beperking, "Maak de wereld groter", te verwezenlijken. Het is een feit dat er minder rolstoeltennissers zijn dan valide tennissers. Om de drempel zo laag mogelijk te maken en de kosten voor deze spelers te reduceren zijn er maar twee mogelijkheden:

  • Werven van financiële middelen (donaties, inzamelingsacties, sponsoren, etc)
  • Meer mensen laten ervaren hoe het is om in een rolstoel te sporten, in ons geval te tennissen! Hoe meer spelers, hoe lager de kosten.

Dat heeft ons ertoe gebracht om de Master Clinic te gaan combineren met een kennismakingsclinic voor het Rolstoeltennis. Iedereen die hiervoor in aanmerking komt kan en mag hier GRATIS aan deelnemen:

  • Een neurologische aandoening op niveau S1 of proximaal, die gepaard gaat met verlies van motorische functie; of
  • Ernstige artrose en/of vervanging van de heup, knie, of het bovenste enkelgewricht; of
  • Amputatie van een gewricht van de onderste extremiteit, hoger dan de middenvoet; of
  • Een speler met functieverlies van één of beide onderste extremiteiten, vergelijkbaar met 1, 2 of 3 zoals hierboven beschreven’.

Komt u hiervoor in aanmerking, of zijn er mensen in uw omgeving dit het leuk zouden vinden om GRATIS kennis te maken met een het Rolstoeltennis onder leiding van Aad Zwaan? Schrijf dan snel in via onderstaande link.

Inschrijving wordt geopend zodra de nieuwe datum bekend is!