De Jager Tennis
Tennislessen

Inschrijven // Tennislessen

Geniet van buiten tennissen en doe mee met de zomertrainingen!
Schrijf je snel in voor het te laat is. Indien de zomertrainingen al begonnen zijn en je wilt toch nog meedoen, stuur dan een mail naar:
remi@dejagertennis.nl

Wij zullen dan samen met jullie kijken naar de mogelijkheden om alsnog in te stromen voor de tennislessen.

 INSCHRIJVEN


Belangrijke informatie met betrekking tot de betaling van het lesgeld:


Eenmalige incasso
 = korting op het totaalbedrag variërend tussen €7,50 en €15,00 (hangt af van de leskeuze). De incasso zal rond de 26e van de eerste lesmaand plaatsvinden.
Maandelijkse incasso = het totaalbedrag wordt over 6 maanden verspreid geïncasseerd rond de 26e van de maand. 
Eenmalige Factuur = bij de keuze voor het ontvangen van een factuur wordt eenmalig €7,50 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Mocht je liever contant willen betalen willen wij vragen om dit als opmerking op het inschrijfformulier weer te geven.

LESMOGELIJKHEDEN


Regiotraining (groen en geel)
Speel jij in Groen of Geel en wil jij meer dan 1x in de week trainen? Schrijf je dan in voor Regiotennis. In overleg zullen we dan kijken naar de mogelijkheden op je eigen vereniging, of trainen op je eigen vereniging in combinatie met een training bij L.T.C. de Gelenberg of T.C. Groenendaal. Je zult dan 1x in de week een training krijgen met 4 personen 60 minuten, en 1x in de week een training met 6-8 personen 90min. 

In principe is de inschrijving voor 2x in de week. Indien je vaker wilt trainen dan is dat ook mogelijk. Geef dit dan aan bij de opmerkingen of neem direct contact met ons op. Dan zullen we samen met jou een pakket op maat samenstellen. 

Rood en Oranje
Voor de categorie Rood en Oranje hebben we nu een speciaal aanbod gemaakt. Vanaf nu kan je 1x in de week trainen gedurende 60 min met 4 kinderen, of 2x keer in de week gedurende 45 min waarvan 1x met 4 kinderen en 1x met 6-8 kinderen. 
Jeugd- & Seniorentraining
Zowel voor jeugd als senioren bieden wij verschillende trainingen aan. Aan de hand van de wensen en behoeften van de afgelopen jaren hebben wij ons pakket samengesteld. Dit kan variëren van 45-60-90 minuten trainen in groepen van 2-3-4 personen. Standaard hanteren wij groepen van 4 personen gedurende 60 minuten training. 

G-Tennis
Tevens bieden wij op twee locaties G-Tennis aan, namelijk op TC Groenendaal en LTC de Gelenberg. Om dit mogelijk te maken hebben wij een stichting opgestart zodat we de drempel gelijk kunnen houden met de reguliere tennisser om te kunnen deelnemen aan deze fantastische sport.

Voor meer informatie, ga naar Stichting Onbeperkt Tennissen.