De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

Blijf FIT tijdens de coronacrisis!

Tijdens de coronacrisis bieden wij een heel divers pakket fysieke trainingen aan. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Samen met 2BeFit4Life (Erp), Hux Sport (Beneden Leeuwen) en Fox Fitness (Druten) proberen wij diverse fysieke pakketten aan te bieden. Door een divers aanbod is er voldoende aanbod en hopen wij dat er voor iedereen wat tussen zit. Op deze manier proberen wij een mogelijkheid te bieden aan onze leden om fit te blijven tijdens de coronacrisis!2BeFit4Life = Fysiek outdoor programma in Erp

Christ Vermeer (eigenaar sportschool 2BeFit4Life in Erp) verzorgd voor De Jager Tennis de fysieke trainingen bij LTC Uden. Zij hebben een gaaf fysiek programma opgesteld waar je aan kan deelnemen. Het is een fysiek programma met verschillende routes door Erp waarin je, met een orginele 2BeFit4Life rugzak met materialen, een uitgeschreven workout mee krijgt.

  • Maandag t/m vrijdag in de ochtend starten tussen 08:45 en 09:15 uur
  • Maandag t/m vrijdag in de avond starten tussen 18:45 en 19:15 uur
  • Zaterdag en zondag starten tussen 09:30 en 10:00 uur

Er zijn verschillende routes tussen de 4 en 6 km. Mocht je ook mee willen doen? Stuur dan een mail naar: info@2befit4life.nl
Het programma loopt vooralsnog t/m 28 april.

Kijk gerust eens op de website voor meer info: www.2befit4life.nl

2BeFit4LifeHUX Sport

Theo de Jong (eigenaar Hux Sport in Beneden Leeuwen) is bij ons bekend als onze mentale trainer. Met zijn kickboksvereniging Hux Sport hebben ze ook tijdens de corona periode een leuk fysiek bordspel bedacht. Een bordspel met diverse fysieke opdrachten. Daag elkaar uit, maar blijf de oefeningen wel strak en zorgvuldig uitvoeren!

Kijk gerust eens op de website voor meer info: www.huxsport.nl
En klik op de button om het bordspel de downloaden

BORDSPELFOX Fitness

Fox Fitness is een sportschool (fitness) in Druten. Zij maken heel veel online content tijdens deze coronacrisis. Een heel gevarieerd aanbod met challenges, workouts van 7 tot 60 minuten, tips over bewegingsuitvoeringen en voeding.

Kijk op hun Youtube kanaal voor de filmpjes of neem gerust een kijkje op hun website voor meer info: www.fox-fitness.nl

YOUTUBE
blijf-fit.png#asset:425