De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

Inzamelingsactie GLTC zeer geslaagd! #3

GLTC-Tennistoernooi levert €400 op voor de Stichting Onbeperkt Tennissen

De Geldermalsense tennisvereniging GLTC benut het jaarlijks open toernooi om een ander (meestal sportief) initiatief in de regio te ondersteunen met een geldelijke bijdrage of met materialen. Dit jaar komt een geldelijke bijdrage ten goede aan de Stichting Onbeperkt Tennissen, die 'G-tennis' aanbiedt om mensen met een verstandelijke of lichte lichamelijke beperking te laten tennissen. G-tennis wordt in het Rivierenland aangeboden in Tiel (Groenendaal) en Druten (De Gelenberg). Op de finaledag van het HHOD open toernooi van GLTC heeft de stichting met een aantal leerlingen een demonstratie gegeven van G-tennis.

Per toernooideelnemer is €1 van het inschrijfgeld hiervoor opzij gelegd. De toernooicommissie van GLTC heeft het bedrag aangevuld tot €400. De check is op 29 september bij T.C. Groenendaal aangeboden aan de G-tennisleraar Pascal de Jager van de Stichting Onbeperkt Tennissen.

Wij zijn GLTC enorm dankbaar voor hun inzet! Wij hopen in de toekomst dat we nog veel van dit soort inzamelingsacties mogen verwelkomen.

Klik hier voor het artikel uit Nieuwsblad Geldermalsen

Nieuwsblad Geldermalsen