De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

Met de bus naar het ABN AMRO Toernooi #4

Vrijdag 17 februari willen wij met de bus naar de kwartfinales van het ABN AMRO toernooi gaan. Tijdens dit toernooi zullen enkele top 10 spelers van de wereld in actie komen. Wil jij ook mee? Klik dan hier voor meer informatie

Vrijdag 17 februari organiseert De Jager Sportevents een busreis naar de kwartfinales van het ABN AMRO toernooi. Ook dit jaar is het toernooi weer goed vertegenwoordigd. De volgende spelers zullen gaan deelnemen:

  - Stan Wawrinka - nr. 4 van de wereld
  - Marin Cilic - nr. 6 
  - Dominic Thiem - nr. 8 
  - Rafael Nadal - nr. 9 
  - Thomas Berdych - nr. 10
  - Wilfried Tsonga - nr. 12

Vrijdag 17 februari zullen wij, bij voldoende deelname, met de bus naar de kwartfinales van het ABN AMRO Toernooi gaan. Het is de bedoeling dat we op vrijdag rond 18.15uur zullen vertrekken vanuit Tiel. Rond 19.15uur zullen we arriveren in Rotterdam (Ahoy) en gaat het avondprogramma van start.

Tijdens het avondprogramma is het ook heerlijk vertoeven rondom de hoofdbaan. Er zijn verschillende kraampjes met versnaperingen en verschillende tennismerken promoten met leuke acties hun (nieuwe) artikelen. Rond 23.30uur zullen wij met iedereen weer terug gaan naar Tiel.

Kosten voor deze busreis zijn €79,- (inclusief entreebewijs en busreis). Als je voor 17 januari 2017 inschrijft krijg je €5,- korting!

Wil jij ook met ons mee? Schrijf je dan snel in!!

INSCHRIJVEN


2016-DJS-busreis-ABN-AMRO-2.png#asset:18