De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

Oude ballen voor het goede doel!

De Jager Tennis wil zich gaan inzetten om geld in te zamelen voor de Aad Zwaan Foundation (=AZF). De AZF zet zich in voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperking. Echter is de omvang van deze doelgroep beperkt waardoor de kosten snel oplopen om deel te kunnen nemen aan de tennissport.

Om deze drempel zo laag mogelijk te maken is het wenselijk dat er geld ingezameld gaat worden. Wij als tennisorganisatie willen hierbij onze eerste bijdrage leveren door onze oude ballen beschikbaar te stellen tegen een gereduceerd tarief. Enerzijds geven wij onze oude ballen weer een mooie nieuwe bestemming, anderzijds hopen wij hiermee een mooie bijdrage te leveren aan het G-tennis en Rolstoeltennis binnen de AZF.

OUDE ballen voor maar €0,25 per stuk!
Wij verzorgen tennislessen om diverse locaties en zijn daarmee groot gebruiker van tennisballen. Wij zijn al een tijdje in dubio, 'wat doen we met onze oude ballen?' Op deze manier kunnen we samen met u een positieve bijdrage leveren op maatschappelijk niveau!
Een bijdrage van maar €0,25 per bal. De opbrengst gaat voor 100% naar de Aad Zwaan Foundation!
Heeft u ook interesse in een aantal oude ballen? Neem dan contact met ons op. Geef daarbij aan wat de bestemming is voor de ballen en hoeveel ballen u graag zou willen ontvangen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om alles af te stemmen met elkaar. 

CONTACT

Zoektocht naar partners / verenigingen!

Er is een noodzaak om via diverse kanalen geld in te zamelen. Wij zijn daarom altijd op zoek naar verenigingen die deze actie ook een warm hart toedragen. Wanneer uw vereniging ook wil deelnemen aan de 'OUDE ballen actie', neem dan contact op met de Aad Zwaan Foundation via onderstaande gegevens:

Aad Zwaan Foundation
info@aadzwaanfoundation.nl
06-53787378