De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

T.V. Fidote opent haar banen op ludieke wijze!

​Allereerst feliciteren wij T.V. Fidote met haar nieuwe banen! Tevens danken wij de vereniging voor het vertrouwen om samen met ons de officiële opening te vieren met één van onze clinics. Op zaterdag 4 november hebben wij voor de jeugdleden, vrijwilligers & sponsoren van de vereniging, een gouden clinic georganiseerd.

In een tijdsbestek van 3 tot 4 uur hebben wij met de clubtrainer(s) het complete slagenarsenaal voorbij laten komen. Een programma waarbij fun hoog in het vaandel staat en er toch iets te winnen valt. Eén van de onderdelen was de 'snelheidsmeter', iedereen kreeg hier de gelegenheid om een aantal keer te serveren. Uiteindelijk zijn er ook dit keer weer 5 dagwinnaars bekend gemaakt aan het einde van de clinic die worden uitgenodigd voor onze Masters Clinic in 2018!

Sfeerimpressie
Wilt u nog een kleine sfeerimpressie van deze leuke middag?
Klik dan HIER om de foto's terug te kijken

Masters Clinic
In 2018 zullen wij de dagwinnaars van alle clinics van de afgelopen 2 jaar uitnodigen om te gaan strijden voor 2 kaartjes op Roland Garros inclusief overnachting in Parijs! Dat is natuurlijk wel de moeite waard om voor te gaan strijden!!

Wij danken nogmaals de vereniging en alle deelnemers voor de fijne samenwerking van afgelopen weekend!

De Jager Sportevents

TV-Fidote-groepsfoto.png#asset:309