De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

Tenniskamp Mierlo 2017

Een week lang op vakantie met andere tennisliefhebbers? Je tennisniveau in een zomer met sprongen verbeteren? Dat kan! In week 34 houdt Tennisorganisatie Remi de Jager een Tenniskamp voor de jeugd. Dit keer reist het gezelschap af naar Mierlo. Voor slechts €285,- heb je de week van je leven.

Superleuk tenniskamp: Van 20 t/m 27 augustus voor een prijs van slechts €285,-

Al plannen aan het maken voor de heerlijke zomervakantie in 2017? Verlang je alweer naar een gezellig potje tennis met je vrienden op een warme augustus zomeravond? Reserveer dan alvast de week van 20 t/m 27 augustus in je agenda voor het super leuke jeugdtenniskamp, waarbij deelgenomen wordt aan het 23e Mierlose Open Jeugdtoernooi (MTV

Wat staat je te wachten?

Een volle tennisweek met trainingen, open toernooi deelname in meerdere categorieën en heel veel leuke activiteiten. De professionele begeleiding zorgt voor gezond en lekker eten en er is ook genoeg tijd om lekker te chillen met je (nieuwe) vrienden bij je tent en het kampvuur.

Ga samen met je tennisvrienden en of –vriendinnen en maak deze week een sprong vooruit in jouw tennisniveau door trainingen en wedstrijden te combineren. We zullen met alle kinderen gaan kamperen op de camping en overdag gaan we trainen / wedstrijden spelen bij het 23e Mierlose Open Jeugdtoernooi (MTV)

Wil jij ook mee of wil je nog meer informatie? Klik dan op de volgende button

TENNISKAMP

Tenniskamp-2016.jpg#asset:303