De Jager Tennis
Activiteiten

Tennis // Activiteiten

Voor De Jager Tennis is het geven van tennislessen heel belangrijk, maar het is lang niet alles. Naast het verzorgen van trainingen, heeft Remi de Jager in de loop van het jaar nog vele andere activiteiten op en rond de tennisbaan op de kalender staan. Alle evenementen worden van A tot Z door de tennisorganisatie opgezet en begeleid. Ondersteuning en hulp bij activiteiten van de clubs zelf is overigens ook altijd bespreekbaar.

“We vinden het heel belangrijk om de clubs onze betrokkenheid te laten zien en delen graag ons enthousiasme en de kennis van de tennisport”, aldus Remi.

Clinics

Voor mensen zonder tenniservaring, voor leden van tennisclubs, jong of oud, het maakt niet uit, Tennisorganisatie Remi de Jager biedt compleet verzorgde tennisclinics. Wilt een een clinic ter ere van een jubileum, vanwege een open dag, het kan allemaal. Al naar gelang de leeftijd en wensen van de deelnemers en de betrokken verenigingen, zal het enthousiaste trainersteam een gepast scala aan activiteiten voorschotelen. In combinatie met een professionele aankleding van het tenniscomplex, staan de clinics garant voor een succesvolle en gezellige tennisdag of middag. Voor bedrijven zijn er speciale clinics. Hierbij kan bijvoorbeeld in het bijzonder rekening gehouden worden met teambuilding. Gezelligheid en sportiviteit staan op zo’n (mid)dag sowieso hoog in het vaandel.

Ga voor meer informatie naar De Jager Sportevents.

Sportevents


Schooltennis

Een van de manieren om kinderen te laten zien hoe ontzettend leuk het is om tennis te spellen, is het schoolproject. Tennisorganisatie Remi de Jager streeft ernaar om voor elke aangesloten vereniging, één keer per jaar een schoolproject te organiseren. Dat betekent dat de basisschoolleerlingen, in plaats van de gewone gymles, twee keer naar de tennisbaan gaan. Daar krijgen ze (gratis) les van professionele trainers.


Iets anders

Wilt u als tennisvereniging uw leden een keer met wat anders vermaken dan tennis, ook dan weet Remi de Jager raad. Zo kan een programma worden aangeboden met Oud Hollandse-spelen, een barbecue, quizavond of dartstoernooi. Geheel naar wens en op maat. Succes verzekerd!


Kinderfeestje

Is de jarige gek op tennis? Denk dan eens aan een kinderfeestje op de tennisbaan. Remi de Jager kan een compleet feestje verzorgen, afgestemd op de leeftijd van de feestgangers en de omvang van de groep.Informatie. Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Remi de Jager. 

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan. Graag bespreken we samen met u de wensen en opties. 


Informatie

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Remi de Jager. Klik op contact of bel. Graag bespreken we samen met u de wensen en opties.