De Jager Tennis
Erkend Leerbedrijf

Tennis // Erkend Leerbedrijf

Sinds 3 november 2015 zijn wij officieel erkend als leerbedrijf door een samenwerking aan te gaan met SBB, stages voor Beroepsopleidingen & Bedrijfsleven.

Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn geworden is het mogelijk voor een mbo-student om binnen De Jager Tennis een schoolopdracht uit te voeren, dan wel stageplek in te vullen. 

Dit geldt ook voor een leerling met een beperking uit het voortgezet speciaal onderwijs, praktijkonderwijs, of een vmbo-leerling in een leerwerktraject. 

#Wijhalendetoekomstinhuis

Wij willen ons blijven doorontwikkelen, zijn innovatief en staan open voor allerlei ideeën van buitenaf. Tevens zien wij de jeugd als de toekomst. Een stageplek aanbieden voor jongeren die graag mee willen denken in onze organisatie zien wij dan ook echt als een meerwaarde. 


Tevens willen jou zoveel mogelijk vrijheid geven om je eigen ideeën te ontplooien. Uiteraard zullen wij de nodige sturing en begeleiding geven die nodig is. De mogelijkheden zijn divers, van een theoretisch kader tot een praktische uitvoering.

Heb jij nog een stageplek nodig en wil jij iets betekenen voor de (tennis)sport? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

SBB