De Jager Tennis

Nieuws

Terug naar overzicht

Sint heeft er ruim 50 Tennis-Pieten bij!

Sinterklaas kijkt ook naar de toekomst en heeft De Jager Tennis de opdracht gegeven kinderen op te leiden tot Tennis-Piet. Zaterdag 25 november vond deze opleiding op twee locaties plaats, namelijk L.T.C. de Gelenberg (Druten) en L.T.V. de Merletten (Boxtel). Ruim 50 kinderen wilden dit diploma graag halen en lieten zich meenemen in de skills die van een Tennis-Piet verwacht wordt.

Onze trainers hebben in samenwerking met de oudere jeugdleden de Tennis-Pieten-Opleiding op de baan vormgegeven. Ze lieten de kinderen verschillende oefeningen op de baan uitvoeren die een echte Tennis-Piet moet kunnen. Na een uur gingen de kinderen het clubhuis in en knutselden ze allerlei mooie dingen voor Sinterklaas en werden de kinderen geschminkt.

En toen… Kwam Sinterklaas met een aantal Pieten bij ons langs! Wat bleek: Iedereen was geslaagd voor de Pietenopleiding en kreeg uit handen van Sinterklaas een echt Tennis-Pieten diploma. Maar niet alleen de kinderen konden een leuk balletje slaan, ook Sint en zijn Pieten bleken op de baan hun mannetje te staan. Want samen met de kinderen hebben Sint en de Pieten nog even een lekker balletje getennist. Al met al een super leuke dag voor de kinderen en Sint weet waar hij in de toekomst zijn Tennis-Pieten vandaan kan halen!

Wil jij nog eens terugkijken naar deze leuke middag? Klik dan hier voor het Sint & Pieten fotoalbum.

Fotoalbum

Diploma.png#asset:317